Best Western Plus Berghotel Amersfoort

Best Western Plus Berghotel Amersfoort, een voormalig kuuroord, is een meer dan honderd jaar oud viersterrenhotel gelegen op de ‘berg’... Lees verder »

Bilderberg Hotel De Klepperman

In het centraal gelegen Hoevelaken treft u in een aantal fraai gerestaureerde Zuid-Veluwse boerderijen Bilderberg Hotel De Klepperman aan. Een... Lees verder »

Centraal Ketelhuis

Inspirerend industrieel rijksmonument. Dat is het Centraal Ketelhuis. Het rijksmonument geldt als een van Nederlands meest inspirerende industriële locaties voor... Lees verder »

De Korf

‘Ervaar De Korf’ Bowlen | Eten | Borrelen | Genieten Lees verder » Lees verder »

De Observant

Wanneer er positief over Amersfoort gesproken wordt – en dat gebeurt natuurlijk veelvuldig – gaat het vaak om de prachtige... Lees verder »
Bedankt congresbegroting

De Prodentfabriek

Evenementenlocatie De Prodentfabriek is dé ideale locatie voor het organiseren van een bijeenkomst, congres, workshop of presentatie. De Prodentfabriek biedt... Lees verder »

De Rijtuigenloods

Grootse eventlocaties met karakter zijn zeldzaam. De Rijtuigenloods is zo’n locatie. De hoge constructie, authentieke industriële spoorelementen en het trendy... Lees verder »

De Roskam Hotel – Café – Restaurant – partycentrum

Vanaf de Amersfoortse Berg (de heuveltop bevindt zich op 44 meter boven NAP) kan je naar de Veluwe kijken. Als... Lees verder »

De Veerensmederij

De Veerensmederij is een industrieel rijksmonument gelegen in Amersfoort op het terrein De Wagenwerkpaats. De locatie bestaat uit twee zalen... Lees verder »

DierenPark Amersfoort

“Je lijkt wel een baviaan!” Vraagje: wat is het grootste hotel van Amersfoort? Antwoord: het DierenPark! Dagelijks (of nachtelijks) slapen... Lees verder »

Eemlandhoeve

De Eemlandhoeve is een ‘groene’ oase van rust, midden op het platteland, maar toch vlakbij de stad. Boerderij in de... Lees verder »
eenhoorn voorkant amersfoort congres

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Op zoek naar een toplocatie voor uw bijeenkomst of themadag in het midden van het land? Waar alles mogelijk is?... Lees verder »